Vama na usluzi

Obavijesti o mjerama zaštite od koronavirusa

16.03.2020

U cilju suzbijanja širenja zarazne bolesti uzrokovane koronavirusom i zaštite građana, ali i djelatnika od nepotrebnog izlaganja rizicima zaraze od 16.03.2020 sva komunikacija s uredom Komunalnog Mljet privremeno će se odvijati putem elektroničke pošte (info@komunalno-mljet.hr) i telefona (020/745187), te u tom razdoblju NEĆE BITI IZRAVNOG RADA SA STRANKAMA!
Hvala na razumijevanju.


Zabranjeno je odlagati na javnim površinama

23.11.2019

OBAVJEŠTAVAMO SVE STANOVNIKE I POSJETITELJE OTOKA MLJETA DA JE STROGO ZABRANJENO ODLAGATI BILO KOJU VRSTU OTPADA NA JAVNIM POVRŠINAMA, PORED ILI U SPREMNIKE ZA RECIKLABILNI OTPAD U KOJE SE ISKLJUČIVO ODLAŽE PAPIR, PLASTIKA, STAKLO I METALNA AMBALAŽA.

Na novo formiranim zelenim otocima ne odlaže se krupni otpad (namještaj, kućanski aparati, i ostali krupni otpad), već isključivo reciklabilni otpad namijenjen za određene spremnike.

Za odvoz krupnog ili glomaznog otpada molimo Vas da se javite u naš ured na telefon 020 / 745 187 kako bi dobili sve potrebne informacije.

Formiranjem zelenih otoka sa spremnicima za papir, plastičnu, staklenu i metalnu ambalažu više nije moguće odlagati miješani komunalni otpad (kućni otpad) kojeg odlažete u vlastite spremnike, koje ste preuzeli od komunalnog. Pozivamo Korisnike koji još uvijek nisu preuzeli svoje spremnike za miješani komunalni otpad (kante) da se jave u ured Komunalno Mljet kako bi dogovorili termine preuzimanja spremnika.


Istaknute teme


Imate li prijedloge, pohvale, primjedbe?

Slobodno nam se obratite, rado ćemo Vam odgovoriti.
S Vama za čišći i ljepši Mljet !

Kontakt